Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda ingenioasă prin care o femeie a furat cosmetice dintr-un magazin Penny din Alba Iulia. Purta un maiou special confecționat

Publicat

O femeie din Alba Iulia a fost recent trimisă în judecată pentru furt, după ce a dat două lovituri într-un magazin Penny din Alba Iulia. 

Metoda prin care aceasta fura farduri a fost făcută publică de magistrații Judecătoriei Alba Iulia într-o motivare de instanță. 

Mai exact, dosarul de furt a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar modul în care aceasta a operat a fost făcut detaliat.

Femeia avea pe sub haine un maiou special confecționat în care ascundea produsele pe care le fura.

În data de 29 martie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

De asemenea în luna aprilie motivarea a fost făcută public.

Potrivit motivării instanței, ”în actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că în data de 31.07.2020, în intervalul orar 09:30 – 10:05, inculpata în timp ce se afla în incinta magazinului Penny Market, situat în Alba Iulia, având gura și nasul acoperite de o mască chirurgicală, a sustras de pe rafturile magazinului mai multe produse cosmetice, pe care le-a ascuns într-un maiou special confecționat, pe care îl purta sub cămașă şi a trecut de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea acestora, cauzând astfel un prejudiciu în cuantum de 354,71 lei, ce nu a fost recuperat.

În aceeași dată, în jurul orei 17:56, în timp ce se afla în incinta magazinului Penny Market, situat în Alba Iulia, având gura și nasul acoperite de o mască chirurgicală, a sustras de pe rafturile magazinului mai multe produse cosmetice, în valoare totală de 128,86 lei, pe care le-a ascuns într-un maiou special confecționat, pe care îl purta sub cămașă, şi a trecut de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea acestora, fiind oprită de agentul de pază la ieşire, prejudiciul fiind astfel recuperat”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, femeia va fi judecată pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax