Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda prin care o femeie a furat dintr-un magazin Pepco din Alba Iulia. Cum s-a folosit de cei trei copii minori ai săi

Publicat

O femeie din Alba Iulia, care locuiește pe strada Eleșteului din oraș, a fost suspectă într-un dosar penal pentru furt. Est vorba despre un furt mai atipic care s-a produs într-un magazin Pepeco din oraș. 

Modalitatea în care femeia a acționat este descrisă în motivarea instanței, din data de 26 septembrie 2023. 

Mai exact, procurorii care au administrat dosarul au decis că fapta una minoră, prejudiciul a fost recuperat și că femeia este la prima abatere. Drept urmare au cerut ca dosarul penal să fie închis.

Mai exact femeia a intrat cu cei trei copii ai săi în cabina de probă a magazinului, i-a îmbracat cu haine luate din magazin iar apoi a ieșit fără să plătească.

”La data de 26.09.2022, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în incinta magazinului Pepco din Alba Iulia suspecta, a intrat în cabina de probă cu mai multe articole vestimentare, în valoare de 148 de lei, cu care i-a îmbrăcat pe copiii săi minori după care au părăsit magazinul fără a achita produsele. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este de 148 de lei, recuperat prin restituirea bunurilor.

Cu ocazia audierii, suspecta a recunoscut comiterea faptei și a colaborat cu organele de urmărire penală. Aceasta nu prezintă antecedente penale”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au fost de acord cu propunerea procurorilor și în data de 26 septembrie au dat o soluție favorabilă femeii.

Mai exact au închis dosarul penal în care aceasta avea calitatea de suspectă.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax