Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda prin care un bărbat a furat o brățară de aur dintr-un magazin de bijuterii din Sebeș. Acțiunea, filmată de camerele video

Publicat

Modul în care un bărbat a furat o brățară de aur, de pe vitrina unui magazin de bijuterii din Sebeș, este descris de magistrații Judecătoriei din oraș, care l-au condamnat recent pe acesta pentru furt. 

Deși credea că nu a fost văzut de nimeni, metoda folosită de hoț, a fost filmată de camera de supraveghere instalată în magazin.

În data de 17 mai 2023, bărbatul a fost condamnat pentru furtul brățării în valoare de 700 de lei, iar motivarea a devenit publică.

În documentele publicate de magistrați este descris modul în care a bărbatul a furat brățara.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 12.08.2022, în jurul orei 1340, în timpul programului de funcționare al societății, persoana vătămată, în calitate de administrator, se afla în incinta bijuteriei împreună cu un client căruia îi arăta diverse bijuterii, timp în care în interior a intrat inculpatul însoțit de către concubina acestuia numita.

Timp de câteva minute, cei doi s-au uitat la vitrinele din sticlă în care se aflau expuse la vânzare diferite bijuterii, dar și la o brătară din aur care se afla pe una dintre vitrinele din partea stânga față de accesul în magazin.

La un moment dat, inculpatul a luat în mână o brățară pe care administratorul o lăsase, anterior, deasupra vitrinei, întrucât o arătase unui client.

Ulterior, inculpatul i-a solicitat concubinei sale ă părăsească bijuteria, gesticulând cu mâinile în acest sens și indicându-i ușa de acces în bijuterie, aceasta părăsind incinta la indicația inculpatului.

În continuare inculpatul s-a poziționat în fața vitrinei pe care se afla o brățară din aur de 14K, în greutate de circa 2 grame, cu spatele spre tejgheaua unde se afla administratorul, iar într-un moment în care a observat că acesta nu este atent la el (întrucât era ocupat cu un alt client), a luat cu mâna stângă brățara, după care a părăsit bijuteria.

Întreaga activitate infracțională a inculpatului a fost înregistrată de camerele de supraveghere video amplasate în incinta bijuteriei, fiind întocmit în acest sens procesul-verbal de vizualizare imagini video din data de 12.08.2022”, se arată în documentele magistaților.

Pentru fapta de furt, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3.600 lei stabilită prin înmulţirea unui număr de 180 zile amendă cu suma de 20 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax