Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda prin care un bărbat a rămas fără banii din buzunar, în fața spitalului din Alba Iulia. Autorii, un mister pentru polițiști

Publicat

La mai bine de un an de la producerea unui furt, în plină zi, în fața Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, autorii rămân un mister pentru polițiști. 

Pe lângă că autorii nu au fost prinși, un bărbat, a rămas păgubit cu o sumă destul de mare de bani. 

Este vorba despre un furt care s-a petrecut în data de 30 mai 2022, la ora 14.00, în stația de autobuz din fața unității medicale.

Cel mai probabil hoții, trei la număr au văzut că bărbatul are o sumă de bani în buzuar și și-au făcut un plan pentru a acționa.

Modalitatea prin care aceștia au reușit să fure banii bărbatului este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Alba Iulia.

Mai exact, la mai bine de un an și jumtate de la furt, polițiștii nu au putut identifica cele trei persoane care i-au furat bărbatului banii.

Drept urmare, procurorii au cerut închiderea dosarului din lipsă de probe.

Potrivit motivării instanței,” în data de 30.05.2022, în jurul orei 14:00, în timp ce persoana vătămată se afla în stația de autobuz din fața Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, bld. Revoluției 1989, două persoane necunoscute de sex feminin i-au sustras suma de 1300 lei din buzunarul stâng al hainei pe care o purta, în timp ce o a treia persoană îi distrăgea atenția”, au notat magistrații.

Valoarea prejudiciului reclamat este în cuantum de 1300 lei, bani pe care bărbatul nu i-a mai recuperat.

Din cauza faptului că polițiștii nu au reușit să identifice cele trei persoane, procurorii au cerut confirmarea renunțării la urmărirea penală.

În data de 26 septembrie 2023, magistrații au admis cererea procurorilor și au închis dosarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax