Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda prin care un taximetrist din Alba Iulia a fost ”țepuit”, când a onorat un comision. Ce au decis anchetatorii

Publicat

taxi

Un dosar de înșelăciune a fost închis recent de procurorii din Alba Iulia, la mai bine de un an de la comiterea faptei. Este vorba despre un dosar penal în care victimă a fost un taximetrist din oraș, care a mers la un comision. 

Este vorba despre o metodă prin care de-a lungul timpului mai mulți taximetriști au căzut victime.

În data de 2 martie 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

Recent, motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”La data de 17.01.2022, în jurul orei 00:10, persoana vătămată, șofer de taxi, în timp ce se afla la locul de muncă, a primit prin dispecerat o comandă de tip comision.

Acesta s-a deplasat la benzinăria Mol din Alba Iulia unde a efectuat trei încărcări, în valore de 100 lei fiecare, prin intermediul PayPal Card, a numărului de telefon primit de la persoana care a solicitat comisionul.

Ulterior, s-a precizat că persoana vătămată s-a deplasat pentru a se întâlni cu persoana care a efectuat comanda pentru ca aceasta să achite contravaloarea comisionului.

Aceasta din urmă nu a mai apărut, iar persoana vătămată nu a mai putut să o contacteze, deși a încercat de mai multe ori.

De asemenea, s-a menționat că la data de 14.11.2022, fiind contactată de către organele de poliție, persoana vătămată a precizat că nu mai dorește continuarea cercetărilor și că nu mai are pretenții în cauză, întrucât și-a recuperat prejudiciul”, se arată în motivarea instanței.

Procurorii au cerut închiderea dosarului, deoarece ar fi costat prea mult ancheta, dar și pentru că taximetristul și-a recuperat banii.

În data de 2 martie, dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax