Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda ”Șmen” pusă în aplicare de un tânăr din Ighiu. Cum a reușit să înșele o vânzătoare dintr-un magazin

Publicat

bani

Polițiștii din Ighiu îl cercetează pe un tânăr din comună, pentru înșelăciune. Acesta ar fi reușit să o inducă în eroare pe o vânzătoare, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 400 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 februarie 2020, polițiștii din Ighiu l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune, faptă care a fost sesizată poliției la data de 27 februarie 2020.

Se pare că, în cursul zilei de zilei de 07 februarie 2020, tânărul ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale din Ighiu și i-ar fi solicitat angajatei să-i schimbe patru bancnote de 200 de lei în cupiuri mai mici, după care i-ar fi distras atenția, ar fi luat cei 800 de lei primiți în schimb și i-ar fi restituit două bancnote de câte 200 de lei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax