Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Metode ingenioase de a deschide o sticlă de vin fără tirbușon: Vezi cum poți scoate dopul cu un pantof sau cu un cui

Publicat

Ce poate fi mai frustrant decât să vrei să bei un pahar cu vin și să nu poți să deschizi sticla? Ei bine, dacă nu ai un tirbușon la îndemână, lipsa acestui „gadget” nu trebuie să te priveze de un pahar de vin bun. Învaţă să te descurci în orice situaţie, cu cele mai comune obiecte pe care le ai la îndemână prin casă.

Scoate dopul cu un pantof

Secretul e sa fie un pantof cu talpa tare. Aseaza sticla de vin intre genunchi, cu gatul in jos si strange-o bine. Bate, apoi, ritmic si suficient de tare cu talpa pantofului in baza sticlei de vin pana cand dopul iese suficient de mult incat sa poti sa il tragi cu mâna.

Deschide sticla de vin cu un cui

Asta presupune sa ai la îndemână prin casa un holzșurub lung, o șurubelniță și un ciocan tesla. Înșurubează holzșurubul în dop până când mai rămân 2 cm în afară. Înfășoară gâtul sticlei cu un prosop și prinde cu tesla holzșurubul înfipt în dop. Trage cu putere.

Citește și

MESAJE DE ANUL NOU 2014: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2014. MESAJE frumoase de REVELION

 

Sursa: Realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax