Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Microfon descoperit în biroul lui Raed Arafat, sub scaun. Ministrul de Interne confirmă, Parchetul General face verificări

Publicat

​Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marţi că în urma găsirii unui microfon în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a efectuat o verificare.

„Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete.

Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet.

Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode, citat de Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit, Realitatea Plus un microfon a fost găsit sub scaunul din biroul lui Raed Arafat.

Raed Arafat a acuzat săptămâna trecută DNA că ar fi avut o tentativă ”ilegală și bizară” de a redeschide dosarul, fapt care l-a ”vulnerabilizat” în fața opiniei publice și i-a transformat ultima jumătate de an ”într-un coșmar”.

Arafat a reacționat pe 28 aprilie după decizia definitivă a Tribunalului București care a respins cererea DNA de redeschidere a unui dosar. Conform surselor G4Media ar fi vorba de achiziția unor ambulanțe.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax