Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Microsoft pregăteşte un update major pentru Windows 10. Noi metode de logare fără parolă

Publicat

win

Microsoft intenționează să facă un nou upgrade major pentru sistemul de operare Windows 10. Mai exact, cei care utilizează sistemul de operare vor avea posibilitatea de a renunța complet la introducerea manuală a parolelor. Deblocarea calculatorului se va putea face fie folosind recunoașterea facială, fie folosind o amprentă, un PIN sau un stick USB. 

Microsoft a implementat această funcție în cea mai recentă versiune a Windows 10 lansată pentru cei care testează versiunile beta, aceștia putând să se logheze în cadrul sistemului de operare fără a introduce vreo parolă. Sistemul de recunoaștere facială Windows Hello din Windows 10 va permite logarea în calculator, în timp ce parola va fi dezactivată, ideea în sine simplificând foarte mult procesul de accesare a datelor din calculatoare.

Windows 10 va permite deblocarea calculatorului folosind fie recunoașterea facială, fie folosind o amprentă, fie un PIN, fie un stick USB care are un fișier special ce permite deblocarea calculatorului. Windows 10 îi va invata pe utilizatori și cum să activeze sistemul Windows Hello, astfel că oricine va avea posibilitatea de a-și debloca oricând calculatorul folosind o metodă mult mai simpla decât introducerea unei parole la fiecare deschidere.

sursa: pcworld.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax