Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Microsoft va prezenta noul sistem de operare Windows 11 pe 24 iunie. Cum va arăta

Publicat

foto: The Verge

Windows 10 a fost lansat în iulie 2015 și au trecut șase ani de atunci, astfel că a venit timpul unui nou sistem de operare. Microsoft urmează să anunțe în mod oficial Windows 11 săptămâna viitoare, pe 24 iunie, în cadrul unui eveniment dedicat. Pe internet au apărut deja print-screen-uri despre cum va arăta cel mai nou sistem de operare Microsoft.

Publicații precum The Verge și PC World au relatat despre noul Windows despre care pe site-ul chinez Baidu au apărut capturi de ecran.

Cele mai multe schimbări vor fi sesizate în zona task bar-ului, iar butonul de Start și meniul său au fost redesenate. De exemplu, butonul de Start este mult simplificat față de Windows 10, dar o mare schimbare ține că este plasat central în partea de jos a ecranului. Cei care vor să-l pună în locul tradițional din stânga pot face acest lucru extrem de ușor.

O schimbare vizuală ține de colțurile rotunjite care vor fi vizibile la meniurile contextuale, la aplicații, la File Explorer și la meniul de Start. Apare și un nou ”icon” pe task bar: Widgets. La capitolul noutăți pot fi adăugate și o serie de animații.

Este însă o versiune preliminară și probabil că multe se vor schimba în lunile următoare.

Datele StatCounter arată că 78% dintre PC-uri din lume rulează Windows 10 și 16% rulează Windows 7. În Europa cota Windows 10 este 83%.

sursa: theverge.com, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax