Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) Miel şi alimente de la PDL Alba pentru 50 de familii fără posibilităţi din oraş

Publicat

Un număr 50 de familii nevoiaşe din Alba Iulia vor primi şi în acest an, de Paşte, cadouri din partea PDL Alba. Viceprimarul Ioan Bogăţan, însoţit de o echipă din cadrul Serviciului Social al Primăriei vor împărţi, vineri, pungi cu alimente, constând într-o jumătate de miel, dulciuri şi ouă pe care persoanele fără posibilităţi le vor putea aşeza pe masa pascală.

Acţiunea reprezintă o iniţiativă a PDL Alba, iar familiile au fost selectate din evidenţa Serviciul Social al Primăriei Alba Iulia. Cu sprijinul democrat-liberalilor, persoanele sărace din Alba Iulia vor avea parte de un Paşte mai fericit şi de o masă pascală aşa cum ar trebui să se regăsească în casa fiecărui român.

Foto: Vali CIONTEA

[nggallery id=166]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. of, viata mea

    duminică, 15.04.2012 at 15:49

    deci, dupa cum inteleg, PDL-istii, prin ********l Bogatan Ioan, se folosesc de baza de date a primariei in interes electoral si de partid.
    Promit ca anul viitor, consultind baza de date a Instantelor de judecata, sa ofer si eu un mic ajutor material constind in alimente, tigari si o revista Playboy **********

  2. derp t.roll

    duminică, 15.04.2012 at 20:42

    ha ha ha de ce nu zic pedelacii ca vineri dupa masa la sediul lor si-au impartit cate-o jumatate de miel si 2 (doua) plase burdusite. Intre ei. Majoritatea posesori de burți si masini de lux.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax