Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MIERCURI: 18 localități din Alba rămân fără apă potabilă pentru aproape o zi, din cauza unei avarii. ZONELE AFECTATE

Publicat

Miercuri, 20 octombrie, de la ora 06.00, furnizarea apei potabile în mai multe localități va fi întreruptă, pentru aproape o zi. 

Motivul este o avarie la conducta magistrală de alimentare cu apa potabila DN 1200 ( Fir II), produsă în zona Fabricii de Lapte (Oiejdea).

Localitățile afectate sunt: Sântimbru sat (presiune scazuta), com Cricau, com Ighiu, Mesentea, Benic, Galda de Jos ( presiune scazuta), com Miraslau, com.Radesti, Garbova, com. Mihalț, com Bucerdea Granoasa, com. Craciunelu de Jos, com Sincel,  com. Sona, com Valea Lunga, com. Unirea, Noslac, orașul Ocna Mureș.

Din cauza lucrarilor deosebit de complexe întreruperea ar fi de 20 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apa existente in rezervoarele altor localitati.

La reluarea furnizarii pot aparea local depaășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălari locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clientii, să folosească apa numai în scop menajer, precizează reprezentații companiei de apă.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției, a mai precizat compania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate