Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI, 2 mai: Dezbatere despre tineri, comunitate și România, la Muzeul Principia din Alba Iulia

Publicat

Muzeul Principia din Alba Iulia va găzdui miercuri, 2 mai, începând cu orele 12.00, un eveniment axat pe problematica tinerilor. „Tineri, comunitate, România” se vrea o dezbatere la care să participe toți cei care vor să dea voce gândurilor și ideilor privind, pe de o parte, asumarea unor roluri de către tineri la nivel local și național, iar pe de altă parte, misiunea pe care decidenții locali și naționali o au înceea ce privește realizarea unor strategii eficace pentru construirea unui viitor pentru tineri și pentru noi toți așa cum ni-l dorim.

Cetățeni din comunitate, grupuri de inițiativă, organizații neguvernamentale, companii, instituții publice și mass-media pot participa la o discuție interactivă și constructivă care să contribuie la un demers din care comunitatea și tinerii ei au de câștigat. Evenimentul face parte din suita de manifestări organizate cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului și este realizat la inițiativa Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba și Clubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului.

Manifestările se bucură de susținerea Primăriei Municipiului Alba Iulia, Inspectoratului Școlar Judeţean Alba, Instituției Prefectului –Județul Alba, Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Consiliului Județean Alba și Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax