Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miercuri, 25 septembrie: Artistul Ducu Bertzi, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Discuții despre muzică și poezie

Publicat

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.00, artistul Ducu Bertzi participă la atelierul „Poezii pe șase corzi”, organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va participa la discuții cu publicul despre muzică și poezie.

Cei interesați pot afla despre cum poezia se poate transforma într-un cântec valoros, dar și despre multe alte secrete artistice pe care acesta le va împărtăși.

Clubul de poezie și muzică „Poezii pe șase corzi” se va încheia cu un dialog între Ducu Bertzi și public, cu întrebări, răspunsuri, opinii, încurajări, idei și sfaturi.

Totodată, participanții vor avea posibilitatea să beneficieze de recomandări de cărți și alte publicații tematice, care pot fi împrumutate din colecția Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

YouTube video

Proiectul ”Poezii pe șase corzi” este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia și Grupul Skepsis.

Intrarea la eveniment este liberă. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate