Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Albaiulienii au curăţat de gunoaie şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia a demarat, miercuri, o acţiune de curăţenie în zona şoselei de centură a municipiului. Toţi albaiulienii, cu mic, cu mare au fost invitaţi să participe la Ziua Curăţeniei.

Plecarea s-a făcut în grup organizat, la ora 11.00, din faţa Catedralei Reîntregirii din oraş iar la campania de ecologizare au participat, alături de reprezentanţi ai administraţiei locale şi tineri voluntari de la liceele din municipiu, de la Asociaţia Pro Tinereţe şi de la Asociaţia Cercetaşii României.

STP Alba Iulia a pus la dispoziţia participanţilor autobuze care să îi transporte spre zona vizată. În total, au fost adunate aproximativ 10 tone de deşeuri care a fost depuse la groapa de gunoi. Vă prezentăm imagini de la ecologizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Geta

    marți, 22.11.2011 at 09:10

    Superb, miercuri la ora 11 o sa ma astept la autobuze pline de chiulangii de la scoala, someri, pensionari cu nepotei in carucioare care vor aduna cu zambetul pe buze pachetele de tigari si prezervativele folosite de traseiste… Si se mai plange primaria ca cetatenii nu au initiativa…

  2. Tibi

    miercuri, 23.11.2011 at 10:19

    Este mult mai simplu ca cei responsabili sa aplice legea, adica sa i-si faca munca ca de aia ii platim.Dca ar fi amendat fiecare cetatean care i-si arunca gunoaiele pe jos,am ajunge departe. Bravo celor care participa la actiune.

  3. alex

    miercuri, 23.11.2011 at 18:35

    firma lu’ petre era ocupata? cu ce? daca tot platim in top 3 din tara pe gunoi de ce punem nespecializati sa faca asta cu tiltu de „campanie de ecologizare”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax