Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Ambasadorii din Iran şi Palestina, la Alba Iulia. Participă la un workshop internaţional pe teme de educaţie organizat de UAB

Publicat

universitate uab 1 Ambasadorul Republicii Islamice Iran, Hamid Moayyer şi ambasadorul Statului Palestina la Bucureşti, Fuad Karim Saliba Kokaly sunt invitaţi să participe, miercuri, la un workshop internaţional organizat de Universitatea „1 Decembrie 1918”.

Este vorba despre a treia ediţie a workshop-ului despre Internaționalizarea Învățământului Superior: Provocări și Recompense (Exploratory Workshop Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards) care se desfăşoară la Universitatea din Alba Iulia, în perioada 20-21 aprilie, cu participarea unor profesori şi experţi în educaţie de la universităţi din România, Serbia, Bosnia-Herţegovina, Muntenegru şi Italia.

Deschiderea oficială a workshop-ului va avea loc în data de 20 aprilie 2016, ora 9.00, în Amfiteatrul A9.

Acest workshop exploratoriu reprezintă una dintre acțiunile realizate în vederea transpunerii în practică a Strategiei de internaționalizare a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în concordanță cu obiectivele Consiliului Europei, Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură.

Temele abordate privesc mobilitatea internaţională a studenţilor şi cadrelor universitare (cu detalii despre recunoaşterea comperenţelor, reguli privind imigrarea, servicii de consiliere şi beneficii sociale), educaţie online, consolidarea cooperării şi parteneriatelor strategice (orientate pe inovaţie şi parteneriate internaţionale, oportunităţi de training, politici europene de dezvoltare), strategii pentru pentru organizarea cu succes a mobilității academice a studenților și cadrelor didactice prin Erasmus.

Cei doi ambasadori sunt invitaţi să susţină prezentări despre cooperarea internaţională în domeniul educaţiei, miercuri, de la ora 12.00, în Amfiteatrul A9.
Ambasadorul Statului Palestina la Bucureşti, Fuad Karim Saliba Kokaly, a participat şi la ediţia de anul trecut a acestui workshop, iar oferta educaţională a UAB a prezentat interes încă de acum patru ani pentru reprezentanţi ai Iranului în România.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Ambasadorul Palestinei, în vizită oficială la Alba Iulia. Întâlnire cu oficialitățile academice locale şi din străinătate, la universitate

Citeşte şi Ambasadorul Iranului în România a vizitat Alba Iulia. S-a arătat interesat de oportunităţile de studiu la UAB

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    marți, 19.04.2016 at 09:28

    Sa vina domnii ambasadori si la Sebes sa vada poluarea noastra cea de toate zilele si mai ales cea de toate noptile si de sfarsit de saptamana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax