Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, în vizită la Alba Iulia

Publicat

hans-klemm-art Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, va face o vizită personală de informare la Alba Iulia, miercuri, 11 noiembrie.

Diplomatul va avea o întâlnire cu primarul Mircea Hava la sediul Primăriei Alba Iulia, după care va asista la ceremonialul de schimbare a Gărzii Cetății, de la ora 11.30, la Poarta a III a a Cetății.

În data de 21 septembrie 2015, Hans Klemm a preluat funcţia de Ambasador SUA în România. Anterior, Klemm a fost principal adjunct al asistentului secretarului de stat în cadrul Biroului de Resurse Umane şi în perioada iulie 2013 – decembrie 2014, a ocupat funcţiile de director general interimar al Serviciului Diplomatic şi director interimar de personal al Departamentului de Stat.

Diplomat de carieră cu înalt grad diplomatic şi absolvent al Indiana University (de la care a obţinut diploma de licenţă) şi al Stanford University (de la care a obţinut diploma de masterat), ambasadorul Klemm a fost, în 2012, principalul reprezentant al SUA la APEC, the Asia Pacific Economic Cooperation forum (forumul Cooperare Economică Asia-Pacific), iar din 2010 a condus toate programele civile şi militare în domeniul statului de drept, desfăşurate de SUA în Afganistan.

,

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax