Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Bibliobusul cu povești al Consiliului Județean Alba ajunge la Stremț și Teiuș. Copiii din două centre de plasament vor primi cărţi

Publicat

bibliobus CJ alba2 Bibliobusul Consiliului Județean este din nou pe drum și de această dată, miercuri, 10 septembrie, vor avea loc noi sesiuni de lectură publică și animație culturală în comuna Stremț și în orașul Teiuș.

Începând cu ora 10.00, Bibliobusul va ajunge la Casa de tip familiă ”Sfântul Ghelasie” din Stremț, iar de la ora 11.30 se va afla în Centrul de plasament de tip familial din Teiuș.

Copiii din cele două centre vor avea astfel ocazia de a petrece o zi de neuitat în compania cărților, ascultând lecturi de vacanță, recitând și cântând.

Sesiunile de lectură și animație se va încheia cu un atelier practic în cadrul căruia copiii vor învăța să confecționeze semne de carte.

Pentru că acțiunea este dedicată Zilei Internaționale a Alfabetizării, de data aceasta, semnele de carte realizate vor conține literele alfabetului.âCu această ocazie, copiii vor primi în dar cărți și jucării din donațiile strânse până acum în cadrul campaniei „Călătorim și Dăruim cu Bibliobusul” inițiată de Consiliul Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax