Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: British Council promovează studiile în Marea Britanie la Liceul de Artă din Alba Iulia, cu sprijinul Ligii Studenţilor Români în Străinătate

Publicat

Miercuri, 4 iunie, de la ora 14.00, la Liceul de Artă « Regina Maria » din Alba Iulia, tinerii vor avea ocazia să cunoască posibilitățile de a studia în Marea Britanie. Este vorba despre o iniţiativă a  British Council , susţinută de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS).

Conferenţiarul universitar Andy Joule, reprezentant al  University of the Creative Arts (UCA) va fi prezent la liceul de arte din Alba Iulia, în cadrul unei caravane de vizitare cinci instituţii de profil din diferite orașe din România. Împreună cu voluntari LSRS, reprezentanţii British Council le vor prezenta elevilor posibilitățile de a studia în Marea Britanie. Vor avea loc mai multe întâlniri cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, dar și cu elevii acestora.

Liga Studenților Români din Străinătate susține și se alătură acestui eveniment. Astfel, Caravana LSRS va intersecta traseul evenimentului British Council, iar voluntari ai LSRS vor fi prezenți alături de oaspeții din Marea Britanie pentru a le vorbi tinerilor despre posibilitatea de a studia în Marea Britanie, dar și în alte țări ale lumii.

Programul seminariilor British Council:

2 iunie 2014 – București, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” – ora 12.00

3 iunie 2014 – Brașov, Liceul de Artă „Hans Mattis Teutsch” – ora 10.00

4 iunie 2014 – Sibiu, Liceul de Artă din Sibiu – ora 10.00

4 iunie 2014  – Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria” – ora 14.00

5 iunie 2014 – Cluj Napoca, Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” – ora 10.00

– Cluj Napoca, Transylvania College, ora 14.00

Până în 20 iunie, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) organizează cea de-a șasea ediție a Caravanei LSRS, ce oferă tinerilor interesaţi de studiile în străinătate seminarii gratuite prin care pot afla detalii despre oportunitățile existente, dar și informații utile oricărui tânăr român atunci când pleacă la studii peste hotare.

Seminariile, adresate elevilor și studenților români din mai multe orașe din țară, vor fi susținute de tineri cu experiență academică internațională, care vor oferi celor interesați informații practice despre sistemul academic, modalități de admitere și viața studențească din țări precum: Slovenia, Franța, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Italia, Finlanda, Danemarca, dar și țări îndepărtate precum Turcia, China, Japonia sau Arabia Saudită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax