Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Clubul ,,LecturAlba”, prima ediţie din acest an, la Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga”

Publicat

La Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba sunteţi invitaţi, miercuri, 31 ianuarie 2018, începând cu ora 17.00, la prima ediţie din acest an a Clubului de Lectură ,,Lectur Alba”.

Cele două cărți propuse de membrii clubului pentru lectură sunt: „Cititorul”, de Bernhard Schlink și” Oscar și Tanti Roz”, de Eric-Emmanuael Schmitt. În cadrul clubului, toți iubitorii de lectură au prilejul să poarte un dialog viu prin care se pot pune întrebări, se pot da răspunsuri, se pot face interpretări ale textelor citite, se poate lectura sau pur și simplu se poate asista la toate aceste dezbateri, într-un cadru plăcut generat de lumea cărților, transmit organizatorii.

Scriitorul german Bernhard Schlink s-a născut la 6 iulie 1944 în Dornberg, azi Bielefeld.  I-au fost traduse în limba română  romanele: Cititorul, Evadări din iubire, Crima lui Selb, Întoarcerea acasă, Weekendul, Minciuni de vară, Femeia de pe scări.

Eric-Emmanuel Schmitt s-a născut pe 28 martie 1960 la Lyon. În 1983 absolvă cursurile prestigioasei École Normale Supérieure cu o diplomă în filozofie. Trei ani mai târziu obține titlul de doctor în filozofie. Debutează în 1991 cu o piesă de teatru, Noaptea de la Valognes. Cel mai citit roman al lui Eric-Emmanuel Schmitt, Oscar și Tanti Roz, a fost adaptat de autor atât pentru scenă, cât şi pentru marele ecran.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax