Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Dezbateri AFIR la Alba Iulia, pentru soluţii în finanţarea PNDR 2014-2020. Propunerile, incluse în ghidurile şi procedurile de lucru

Publicat

teren, teren agricol, parcele Reprezentanţii Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) organizează miercuri, 13 ianuarie, la Alba Iulia, dezbateri pentru găsirea soluţiilor de finanţare prin fondurile europene PNDR 2014-2020. Propunerile se vor regăsi în viitoarele ghiduri şi proceduri de lucru.

Potrivit AFIR, la întâlnirea de la Alba Iulia sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai primăriilor, GAL-urilor, societăţilor de consultanţă şi beneficiari.

Întâlnirea urmăreşte să identifice cele mai bune soluţii pentru fiecare măsură de finanţare, adaptarea şi simplificarea cadrului normativ şi procedural de accesare a fondurilor europene prin PNDR 2014-2020.

Propunerile identificate în urma acestor dezbateri vor fi centralizate de AFIR, iar cele mai bune se vor regăsi în viitoarele Ghiduri şi Proceduri de lucru pentru finanţarea şi implementarea măsurilor de investiţii sau sprijin din PNDR 2014-2020.

Întâlnirile de lucru sunt organizate pe subgrupuri tematice: Infrastructură, Agricultură, Industrie Alimentară, Silvicultură, Pomicultură, Mediu, LEADER şi Dezvoltare Economică.

Dezbaterile vor avea loc miercuri de la ora 10.00, la Unitatea Fitosanitară de pe str. A.I.Cuza, nr.4. Propuneri concrete pot fi transmise pana la data de 14 ianuarie 2016 pe adresa de e-mail: ojfir.alba@afir.info sau la tel. 0358/860270 .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax