Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Distrugeri de muniție neexplodată, în poligonul de pe Dealul Mamut din Alba Iulia. Recomandări de la ISU Alba

Publicat

Miercuri, între orele 9.30 -16.00, în poligonul de distrugeri de pe Dealul Mamut se desfăşoară distrugerea muniţiilor găsite neexplodate, descoperite pe teritoriul judeţului Alba.

În intervalul orar specificat, ISU Alba atenţionează locuitorii să nu desfăşoare activităţi pe o rază mai mică de 1000 m faţă de locul desfăşurării acestor operaţiuni.

Cu această ocazie, pompierii reamintesc populaţiei principalele măsuri care se aplică la descoperirea elementelor de muniţii rămase neexplodate: se interzice atingerea muniţiilor cu mâna sau cu alte obiecte,  se interzic lovirea sau mişcarea muniţiilor descoperite în pământ sau la suprafaţă, se interzice introducerea în foc a muniţiilor descoperite, se interzic demontarea focoaselor sau a altor părţi componente şi secţionarea acestora; se interzice jocul cu diferite muniţii neexplodate; se interzic ridicarea, transportul şi folosirea muniţiilor pentru diferite activităţi sau ornamente, cetăţenii care au descoperit sau au cunoştinţă despre existenţa muniţiilor neexplodate, au obligaţia anunţării autorităţilor administraţiei locale, poliţiei, inspectoratului pentru situaţii de urgenţă sau dispeceratul unic de urgenţă – 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax