Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Exponatul lunii februarie la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Model special de zăbală, de influență tracică, descoperită în 2014, la Bulbuc

Publicat

afis muzeu zabala Așa cum deja ne-a obișnuit, la fiecare început de lună, reprezentanții Muzeului Național al Unirii aduc în atenția publicului iubitor de istorie câte un artefact sau alte obiecte pe care le prezintă în amănunt. Miercuri de la ora 11.00 va fi expusă o zăbală, de influență tracică. 

În data de 3 februarie de la ora 11.00 la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia va avea loc vernisajul mini-expoziţiei „Exponatul lunii februarie”.

Cu această ocazie va fi expus un model special de zăbală, de influență tracică, descoperire întâmplătoare realizată în anul 2014, la Bulbuc, comuna Ceru-Băcăinți.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Direcția Județeană pentru Cultură Alba şi Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax