Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miercuri: Filmul „Cei doi Papi” va fi proiectat la Palatul Cultural Blaj, în prezența criticului Irina Margareta Nistor

palat cultural blaj

Publicat

Filmul „Cei doi Papi” va fi proiectat la Palatul Cultural Blaj, în prezența criticului Irina Margareta Nistor. Evenimentul va avea loc miercuri, 5 iunie.

În cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a cinci ani de la vizita Papei Francisc la Blaj, miercuri, 5 iunie, ora 18:00, se va prezenta, la Palatul Cultural din Blaj, filmul „Cei doi Papi”, peliculă inspirată din evenimente reale, realizat în anul 2019 de regizorul Fernando Meirelles.

Filmul prezintă prietenia care se leagă – într-un moment important pentru Biserica Catolică – între Papa Benedict al XVI-lea (interpretat de Anthony Hopkins) și succesorul său, viitorul Papă Francisc (interpretat de Jonathan Pryce).

Filmul s-a bucurat de o foarte bună primire în întreaga lume, fiind recompensat cu numeroase premii și fiind nominalizat la mai multe categorii la prestigioasele Premii Oscar și Globul de Aur.

Prezentarea filmului va fi făcută de criticul Irina Margareta Nistor. Intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax