Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Internships „Licitează-ţi viitorul”. Peste 100 de stagii de experienţă profesională pentru liceeni, la firme și instituţii din Alba Iulia

Publicat

13268002_1047638961983304_2762310723187950058_o

La Alba Iulia va avea loc miercuri, 15 iunie, proiectul Internships „Licitează-ţi viitorul”, un proiect de dezvoltare profesională, aflat la cea de-a treia editie, în cadrul căruia sunt puse la dispoziţia tinerilor liceeni, prin licitaţie, peste 100 de stagii de experienţă profesională în diverse domenii de activitate, la firme si instituţii din municipiu.

Licitația va avea loc în data de miercuri, 15 iunie, ora 18:00, la Vila Steaua Nordului. În cadrul evenimentului, prin licitaţie, se vor oferi peste 100 de stagii profesionale în domenii de activitate precum: medicină, it, robotică, arhitectură, avocatură, proiectare, journalism, organizare de evenimente şi multe altele.

Foarte mulţi elevi de liceu se confruntă cu o adevărată dilemă atunci când trebuie să se decidă în privinţa viitorului lor profesional. Aşadar, urmarea acestor stagii constituie o experienţă benefică în identificarea profesiei potrivite deoarece le oferă posibilitatea să experimenteze toate activităţile pe care le vor efectua zilnic în cadrul viitorului job, îi familiarizează cu organizaţia şi cu mediul de lucru, cu exigenţele din domeniu de activitate si cu oamenii, ajutând la cultivarea relaţiilor care se pot transforma mai târziu in oportunităţi, oferindu-le totodată şansa să testeze dacă şi-au ales bine direcţia în care vor să îşi dezvolte cariera. De asemenea, reprezintă şi un proces continuu de învăţare, venind în completarea potenţialului lor.

Proiectul este organizat de membrii Clubului Interact Alba Iulia în parteneriat cu Clubul Rotary Alba Iulia și cu Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax