Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: ”Învățăm să dăruim”, eveniment caritabil la Alba Iulia. Dans modern, fantezii coregrafice, colinde de Crăciun

Publicat

isd 2018

 În data de 19 decembrie la Alba Mall se desfășoară a cea de a VI-a ediție a evenimentului ”Învățăm să dăruim”.Spectacol de dans modern, caritabil pentru beneficiarii  casei de tip familial nr 9 din Alba Iulia. Participarea la eveniment este gratuită, spectatorii fiind invitați să doneze cât doresc pentru casa de tip familial. 

Școala de Dans Chirilă organizează miercuri, 19 Decembrie, cea de-a VI-a ediție a spectacolului caritabil intitulat “Învațăm să dăruim”. În acest an, beneficiarii sunt copiii de la Casa de tip familial nr 9 din Alba Iulia, aceasta reprezentând cea de-a VIII-a casă de acest tip din județ, ajutate cu bani in celelalte ediții ale acestui show.

Spectacolul este unul de dans modern, la acesta dându-și concursul, opt dintre grupele de copii din cadrul Școlii de dans.

Spectatorii vor putea admira 17 coregrafii complet diferite și nou create, special pentru acest moment, cu tot atâtea costumații de gen dar și două momente cu colinde interpretate de Carla Verdeș, eleva a Școlii de Arte din Alba Iulia dar și copiii casei beneficiare.

Spectacolul va fi gazduit de Alba Mall, începand cu ora 18,00, vizionarea fiind gratuită. Contribuția cu bani este benevolă.

Alba24 este partener media al evenimentului.

De asemenea în perioada 14-16 Decembrie, Școala de Dans Chirilă din Alba Iulia a participat la cea de-a VII-a ediție a Concursului Național de Dans Modern “Feeria Dansului” desfășurat la Oradea.

oradea 1

Competiția a fost una de înalt nivel, aducând la start peste 450 de copii din peste 20 de cluburi de dans din țară.

Școala albaiuliana a înscris în competiție un numar de 27 de copii grupați în cele doua formații, deja consacrate – Apulum Dance, la categoria “Juniori” (12-16 ani) și Minispirit Liber la categoria “Children”, (9-12 ani) care au executat nu mai puțin de 7 coregrafii.

oradea 2

În urma evoluției remarcabile, juriul a clasat Alba Iulia de șase ori pe locul I și o data pe locul II, astfel – Apulum Dance, Hip-hop locul I, Fantezie coregrafica locul I, Minispirit Liber, Dans modern locul I, Fantezie coregrafică, lucul I, Chirilă Alexa, Individual, locul I, Trio Chirila Alexa, Sandru Melisa si Podar Daria, locul I, Sandru Melisa, Individual, locul II.

Cu acelasi prilej, școala de Dans Chirilă a obținut și calificarea la “Freedom Dance Festival”, Budapesta, 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax