Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Mărie, dragă Mărie”, spectacol-concurs de muzică și dansuri folclorice, la Roșia Montană

Publicat

În comuna Roşia Montană, satul Cărpiniş, va avea loc, miercuri, 15 august, începând cu ora 15.00, sărbătoarea ”Mărie, dragă Mărie”, ce va cuprinde a cincea ediție a concursului de interpretare muzicală cu acelaşi nume.

Vor participa Ansamblul „Tradiții de Aur” şi „Copiii de Aur” din Roșia Montană – care prezintă în fiecare an un excepțional program artistic realizat de micii dansatori. Tinere talente, precum Cătălina Bichiu, Izabela Sicoe și Georgiana Șuluțiu vor încânta publicul cu cântecele lor, iar trupa de dansatori din Dăroaia, dar și trupa de karate vor oferi un spectacol senzațional, ca în fiecare an.

Primăria și Consiliul Local îi vor premia pe cei care sărbătoresc nunta de aur, iar cei care doresc să își încerce norocul o pot face participând la tombolă. Interpreți renumiți precum Ellie White, Diana Selagea, Florin Ionaș- Generalul, Claudia Ionaș, Mile Povan, Simona Bocuț, Nicu Vesa, Florica Tomoioagă și Cosmin Marta vor însufleți această sărbătoare.

Acest eveniment este organizat de către Primăria și Consiliul Local Roșia Montană în parteneriat cu Roșia Montană Gold Corporation.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Elena

    duminică, 05.08.2012 at 17:44

    felicitari pentru initiativa si cred ca de cat sa promovam zgomotul cu pretentii de muzica, mai bine ne indreptam spre valoare, traditii si folclor si aici da, putem vorbi de cultura

  2. Anda

    luni, 06.08.2012 at 12:16

    Ma bucur ca rosienii mai gasesc motive sa zambeasca, sa mai uite de problemele cu care se confrunta zilnic. Felicitari RMGC-ului ca sustine un asemenea festival si astfel localnicii putand sa se mai deconecteze. Dar cea mai mare bucurie pentru oamenii aia ar fi sa aiba un loc de munca. Asta depinde acum doar de Guvern, daca aproba proiectul minier…

  3. derp t.roll

    marți, 07.08.2012 at 10:32

    Postacii remegece au infectat si pagina asta!!! Tuguiati-va buzele si pupati adanc! mai si sterge-ti-va din cand in cand… ca vi se usca maro-ul pe la gura!

  4. cristi

    vineri, 10.08.2012 at 15:34

    Elena, mult mai multa cultura o sa gasesti la FânFest! Ceea ce face RMGC in Carpinis este un palid contraatac la FânFest, iar a denigra continutul acestui festival din Rosia Montana, este ori lipsa de bun-simt ori prostie. Asa ca te asteptam sa te convingi! 😛

  5. cristi

    vineri, 10.08.2012 at 15:36

    Anda, oamenii care nu au un loc de munca NU trebuie sa astepte sa le dea Guvernul sau corporatia care-i minte frumos si agresiv de peste 12 ani, ci sa puna mana sa se descurce singuri. Sunt atatea zeci de sate de munte, fara aur sub ele, care au inflorit si s-au dezvoltat extraordinar prin munca asidua a oamenilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax