Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Lansare de carte la Galeria de Artă din Alba Iulia. Gheorghe Jurcă prezintă volumul „Scriu ca să respir. Respir ca să scriu”

Publicat

O nouă lansare de carte va avea loc miercuri, la Galeria de Artă din Alba Iulia, cu începere de la ora 17.30. Volumul „Ironim Muntean în conversaţii cu Gheorghe Jurcă. Scriu ca să respir, respir ca să scriu”, de Gheorghe Jurcă marchează aniversarea a 75 de ani de viață a scriitorului. Totodată, la cea de-a doua lansare a cărții, care va avea loc joi, la Abrud, acesta va primi titlul de Cetățean de Onoare al orașului.

Toți iubitorii de lectură sunt așteptați miercuri, la prima lansare de carte omagială din acest an, ce va avea loc la Galeria de Artă din Alba Iulia, cu începere de la ora 17.30. Scriitorul Gheorghe Jurcă a decis să-și prezinte volumul „Ironim Muntean în conversaţii cu Gheorghe Jurcă. Scriu ca să respir, respir ca să scriu” în fața publicului, odată cu aniversarea a 75 de ani de viață. Evenimentul va fi prezentat de Diana Câmpan.

Totodată, cartea se va bucura și de o a doua lansare, care va avea loc joi, de la ora 11.00, la Abrud, în cadrul căreia scriitorului i se va acorda titlul de Cetățean de Onoare al orașului.

Gheorghe Jurcă s-a născut în 20 ianuarie 1939 în Abrud, Alba, iar opera sa literară cuprinde nuvele și povestiri, publicistică, poezii, memorii și confesiuni, teatru și romane.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax