Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miercuri: Mai multe localități din Alba rămân temporar fără apă potabilă, din cauza unor lucrări la rețea. Zonele vizate

Publicat

Miercuri, se va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe localități din județul Alba, din cauza unor lucrări la rețea.

SC Apa CTTA SA Alba anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 10 august, începând cu ora 6.30, în vederea executării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile Dn400mm în zona Decea.

Localitățile vizate sunt Mirăslău, Decea, Unirea, Războieni și cele din apropierea orașului Ocna Mureș (Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Noșlac, Căptălan).

Compania estimează durata întreruperii la aproximativ 24 ore.

”Rugăm clienții să își asigure rezerva necesară pentru această perioadă.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer. De asemenea, după reluarea furnizării, în localitățile aflate la capăt de rețea se poate întâlni aceeași situație”, precizează Apa CTTA.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului Alba lulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax