Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: „Maratonul de Citit”, la Alba Iulia, de Ziua Mondială a Cărții. Citește paragraful tău preferat dintr-o carte și librăria donează un volum

Publicat

Ziua Mondială a Cărții va fi celebrată miercuri, la Alba Iulia, într-un mod cu totul aparte. Librăria Humanitas organizează un „Maraton de Citit”. Astfel, toți cei care își doresc să doneze o carte unei biblioteci rurale sau pur și simplu cuiva care are mai multă nevoie o pot face acum, cu condiția să citească un pasaj din cartea lor preferată în librărie. Drept recompensă și în sprijinul celor care au nevoie de cărți, librăria va dona un volum.

De Ziua Mondială a Cărţii, miercuri, albaiulienii, dar nu numai sunt invitați la puțină „mișcare”. Nu va fi una fizică, cu toate că ar prinde bine după sărbători, ci mai degrabă un antrenament al minții. Astfel, „Maratonul de Citit”, se adresează tuturor acelora care își doresc să facă un gest frumos și să dăruiască o carte cuiva care are nevoie de ea. Tot ce trebuie să facă cei interesați este să meargă miercuri, la librăria Humanitas din Alba Iulia, să citească un fragment din cartea preferată, iar librăria va dona un volum cui are cea mai mare nevoie de el.

Mai mult, miercuri, programul librăriei se adaptează nevoilor cititorilor și va funcționa până târziu în noapte, în așteptarea celor care vor să își împartă fragmentele preferate din cărți, cu prietenii sau alți iubitori de lectură.

Pe lângă donația făcută, organizatorii oferă și 20% reducere la toate cărțile din librărie, celor care se înscriu la maraton pe site-ul www.booktopia.ro. De asemenea, în fiecare librărie Humanits, cititorii sunt așteptați cu multe alte surprize şi invitaţi de seamă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax