Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Pacienţii din judeţ pot beneficia de testare GRATUITĂ, pentru depistarea osteoporozei la fosta Policlincă a Spitalului din Alba Iulia

Publicat

osteoporoza1-300x225 Miercuri, între orele 08.00 – 14.00 la Ambulatoriul de Specialitate (fosta Policlinică) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, pacienţii din judeţul Alba pot beneficia gratuit de un test de depistare a osteoporozei.

Osteoporoza este considerată o afecţiune care se manifestă prin scăderea densităţii osoase şi creşterea riscului de fracturi. Boala se instalează în 80% din cazuri la femeile aflate la menopauză, dar poate apărea chiar şi la bărbaţi.

Depistarea precoce a riscului de osteoporoză este importantă deoarece este bine ca boala să fie tratată înaintea primelor fracturi osteoporotice, pentru că o primă fractură va iniţia apariţia altora.

În  Ambulatoriul de Specialitate al spitalului din Alba Iulia testarea se va realiza printr-o metodă rapidă, nedureroasă, plasarea tălpii piciorului pe un aparat care va determina densitatea osoasă.

În funcţie de rezultatul testului, acolo unde este cazul,  pacientul va fi îndrumat spre medicul specialist pentru recomandări medicale sau tratament.

Testarea este gratuită şi se va efectua miercuri, între orele 8.00 – 14.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax