Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: „Povestea urmei”. Expoziţie la Biblioteca Judeţeană Alba cu lucrări realizate de copiii de la cercul de artă din Petrila

Publicat

MODEL Afis Povestea urmei De miercuri, 4 martie, în holul Bibliotecii Judeţene Alba este prezentată o expoziţie cu lucrări realizate de elevii cercului de artă al Clubului Copiilor Petrila.

“Există povești care pot fi citite, există povești care pot fi povestite, dar există și povești care pot fi privite. O astfel de poveste este expoziția realizată de elevii cercului de artă al Clubului Copiilor Petrila, coordonați de profesor Radu Chința, care ne invită să luăm urma poveștilor pe care ei ni le spun, prin formă și culoare, despre părinții, bunicii și străbunicii lor”, transmit organizatorii.

Expoziția de pictură Povestea urmei își așteaptă vizitatorii în holul bibliotecii județene, începând cu data de 4 martie 2015.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba și Clubul Copiilor Petrila.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax