Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2015 se finalizează cu spectacolul „Întâlnire prin Corespondenţă”

Publicat

Picture Miercuri, 9 decembrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba iulia, va avea loc ultimul spectacol din Stagiunea cu Skepsis din acest an. Trupa de teatru şi umor Skepsis a ales să finalizeze proiectul de anul acesta cu piesa de teatru „Întâlnire prin Corespondenţă”, creată după un autor contemporan. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Spectacolul „Întâlnire prin Corespondenţă” este bazat pe piesa de teatru Variaţiuni Enigmatice, una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Eric-Emmamuel Schmitt (n. la 28 Martie 1960) – dramaturg, nuvelist şi scriitor de ficţiune, dar nu în ultimul rând, regizor de film. Piesele sale de teatru sunt considerate lucrări de referinţă şi sunt prezentate în toată lumea bucurându-se de o largă popularitate. Spectacolele bazate pe scrierile sale provoacă spectatorul spre introspecţie şi spre a da răspunsuri la întrebări esenţiale.

Spectacolul provoacă publicul la a asista pas cu pas la evoluţia unei situaţii neobişnuite, cu momente de tensiune dar şi de destindere menite să facă să vibrăm pe muzica unor acorduri enigmatice. Un scriitor celebru primeşte vizita unui reporter anonim. Ironiile fine, tensiunea, conflictul, raporturile care se construiesc treptat între personaje transformă întâlnirea în ceva mult mai profound, într-o intersectare a unor destine diferite. Albaiulienii sunt așteptați aşadar la un spectacol din care nu lipsesc întorsăturile de situaţie, umorul fin, dar nici momentele încărcate de suspans.

Prețul unui bilet este de 10 lei (preț întreg) și 5 lei (redus pentru elevi, studenți și pensionari). Biletele se pot găsi începând de luni, 7 decembrie, la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, zilnic, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare. Fondurile obţinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul 2016.

foto Spectacolul este încadrat în proiectul Stagiunea cu Skepsis 2015 care este desfăşurat în perioada iulie 2015 – decembrie 2015. Este un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment, dar şi de teatru de stradă cu specific medieval.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia “Inter-Art” Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia și Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax