Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: PROTESTE la Alba Iulia împotriva PSD-ului, suspendării lui Iohannis și revocării lui Kovesi

Publicat

Zeci de persoane au anunțat că vor protesta miercuri la Alba Iulia sub sloganul „Justiție nu corupție” în fața Prefecturii județului. Membrii mișcării #Rezist Alba, organizează un protest împotriva guvernului PSD și a unei posibile acțiuni de suspendare a președintelui țării și revocare a procurorului șef DNA.

În urma ultimelor evenimente politice membri mișcării #Rezist Alba organizează un protest în data de 20 iunie în fața Prefecturii județului Alba pentru a manifesta împotriva guvernului PSD și a schimbărilor pe care acesta le aduce justiției din România, a unei posibile acțiuni de suspendare a lui Klaus Iohannis și revocării Laurei Codruța Kovesi.

„În 20 Iunie PSD-ul dorește să înceapă demersurile pentru suspendarea președintelui Iohannis, în baza refuzului revocării șefei DNA – Laura Codruța Kovesi. Miza acestei suspendari este asigurarea interimatului de către Călin Popescu Tăriceanu, ca apoi acesta să promulge legile justiției, să o demită pe Kovesi și Horodniceanu și să îl scape pe Liviu Dragnea de urmarirea penală”,  au transmis într-un comunicat de presă organizatorii protestului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    luni, 18.06.2018 at 01:57

    Sa fie suspendat neamtul.
    Romania lucrului BINE facut??? unde este??
    De 3 ani asa-zis presedinte si NIMIC…
    La fel ca chiorul care a zis „sa traiti bine”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax