Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Se deschide Penny Market la Teiuş. Oferte speciale şi promoţii la inaugurare. Programul magazinului

Publicat

penny market De miercuri, locuitorii orașului Teiuș sunt așteptați la cumpărături în noul magazin Penny Market, situat pe strada Clujului nr. 82-84. Cu ocazia deschiderii, teiușenii vor fi întâmpinați cu oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse.

În magazinul Penny Market, cumpărătorii vor avea acces la o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale. În plus, ei vor găsi aici și un raion de brutărie, cu pâine proaspătă, livrată zilnic de furnizorii locali, și produsele de patiserie calde.

Magazinul din Teiuș, asemenea tuturor din rețeaua Penny Market, este aranjat după conceptul Penny Ambiente, care înseamnă o bună organizare a mărfurilor la raft și o atmosferă prietenoasă.

supermarket Reprezentanţii reţeleo au pregătit oferte speciale cu ocazia deschiderii.

Noii clienți Penny Market vor fi întâmpinați cu discounturi la alimente de bază, promoții la produse alimentare (banane – 3,99 lei/kg, clementine – 1,99 lei/kg, roșii – 3,99 lei/kg, macrou congelat – 7,99 lei/kg, cafea măcinată Jacobs Krönung – 17,99 lei/pachet 500 g) și cu prețuri speciale pentru mai multe articole non-alimentare.

În perioada 4 – 8 decembrie, în fiecare zi, posesorii Cardului Penny vor benefica de Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni). Cardurile se acordă pe loc, în magazin, în baza completării unui simplu formular.

Magazinul Penny Market din Teiuș ocupă o suprafață de 750 mp, a creat 14 locuri de muncă la nivel local și va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.30-22.00 și duminică, între 8.00 și 20.00.

Rețeaua de magazine Penny Market este prezentă în România din anul 2005, fiind un concept al grupului german REWE. Alături de cele 157 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească opt magazine XXL Mega Discount.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax