Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miercuri: Se deschide Târgul de Crăciun la Alba Iulia, în Șanțurile Cetății. La ce oră se aprind luminițele. Concert de colinde

Publicat

Târgul de Crăciun de la Alba Iulia se dechide miercuri, 6 decembrie. Primăria Alba Iulia a optat pentru amenajarea sa în Șanțuri. În zona principală doi Cetate au fost amplasate câteva elemente decorative, dar Piața Cetății a fost lăsată goală. 

Târgul de Crăciun se va deschide la ora 18.00 cu un concert de colinde susținut de Ionuț Fulea, Cătălin Hașa și Denisa Balu. Alături de aceștia vor urca pe scenă și Grupul Anghelos. Vezi și prețuri la Targul de Craciun 2023 de la Alba Iulia.

Din câte se pare, vor fi amplasate minim 26 de căsuțe pentru comercianți deoarece au fost mai mult de 30 de cereri din partea acestora. Un metru pătrat va fi închiriat cu 6 lei pe zi, iar contractul este pe 30 de zile.

De asemenea în zonă vor fi amplasate carusele, un patinoar, care este deja funcțional, dar și o scenă.

Pe scena din zonă vor avea loc mai multe concerte tematice.

În discuție mai era prevăzut și un târg mai mic, în curtea Palatului Princiar. Însă din câte se pare, acesta nu se va mai amenaja deoarece comercianții au cerut să vândă în șanțuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax