Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Se întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Sântimbru. Lucrări de reparaţii la reţea

Publicat

Apa, robinet

Apa CTTA SA Alba anunţă că miercuri, 28 martie, se întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Sântimbru, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la reţeaua de alimentare.

„În data de 28.03.2018, între orele 08.00-14.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Sântimbru (zona blocuri, fabrica de caramidă), în vederea efectuării unor lucrări de reparaţii – se vor înlocui echipamente învechite – la aducţiunea de apă DN800 mm otel (fir I).

La reluarea furnizării apei potabile, pot apărea local depăşiri ale parametrului turbiditate, situaţie în care vom fi nevoiţi să procedam la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate. În acest timp, nu este indicat consumul apei pentru băut.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate DispeceratuluiAlba Iulia la numarul de telefon: 0258 – 834501”, transmite operatorul de apă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax