Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Adevărata stare a economiei, dezvăluită de șeful Camerei de Comerț

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României vine la „Jocuri de Putere” și îți arată care este starea reală a economiei. Vei afla de la Mihai Daraban de ce se teme mediul de afaceri de anul 2016, care sunt semnalele care pun în pericol capitalul românesc, cât a mai ramas, și de ce următoarele trei luni sunt esențiale pentru evitarea unei noi crize economice.

De ce afectează reducerea investițiilor publice întreaga economie românească?

Iar de la ora 22.30 vei afla cum a fost jefuit pentru a doua oară satul Nadăș, după ce a fost retrocedat, bucată cu bucată, cu tot cu morminte, unor moștenitori dubioși. De ce a intervenit Jandarmeria în favoarea unor suspecți de crimă organizată, împotriva unei anchete a DNA, de ce face Justiția jocul celor care au rămas fără vatra strămoșească și cine le va face dreptate unor români rămași fără agoniseala mai multor generații.

Bonus: Bombele plasate de Ponta sub Guvernul Cioloș – provocările incredibile ale tehnocraților – complicități criminale sau prostie?

Răspunsurile asta-seară de la Rareș Bogdan și invitații săi, pe Realitatea TV și Realitatea FM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax