Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Asul din mâneca lui Iohannis, dezvăluit de Mihai-Răzvan Ungureanu

Publicat

r b

rares bogdan Miercuri seară, de la ora 21.00, Mihai-Răzvan Ungureanu vine la “Jocuri de Putere” şi îţi spune pe ce s-a bazat preşedintele Klaus Iohannis când a declanşat “jihadul” împotriva lui Victor Ponta.

Există un plan menit să-l îndepărteze pe premier de la Palatul Victoria? Cine sunt actorii care îl pun în scenă? Cât a anticipat preşedintele din reacţia şefului Executivului? Cât de pregătit este PNL să guverneze? Ce şanse dă moţiunii de cenzură? Până unde va sacrifica PSD imaginea României pentru a-l salva pe preşedintele baronilor?

Iar de la ora 22.00 îl vei întâlni pe Bernd Fabritius, președintele Comisiei de Afaceri Externe din Bundestag. Vei afla cum se vede România în Occident după ce Victor Ponta a anunţat că nu demisionează deşi este suspect într-un dosar penal. Dar şi care sunt planurile Germaniei în Rusia, de care o leagă o importantă relaţie comercială.

Totodată, Mihai Rusu, corespondentul “Jocuri de Putere” la Radio Europa Liberă, face o relatare despre ecourile scandalului de la Bucureşti în presa germană.

La ora 22.30, economiştii Radu Golban şi Lucian Isar şi jurnaliştii Alex Căutiş, Stelian Negrea şi Ovidiu Marincea îţi arată noi file din dosarul trădării naţionale, în care premierul Victor Ponta este suspect că şi-a abandonat calitatea de român pentru a servi interesele străinilor care nu ne sunt prieteni.

Despre afacerile Rompetrol şi CFR Marfă, despre pensiile nesimţite ale parlamentarilor şi despre Mineriada pe care o pregăteşte Sorin Oprescu pentru a contracara mitingul PNL de vineri.

Cum vrea să naţionalizeze Ponta în ultimele zile din mandat un domeniu important din economia românească.

NU RATA! Coreea de Nord se deschide turiştilor, România se pregăteşte de naţionalizare în forță!

Cum afectează scandalul politic de la Bucureşti stabilitatea regională – analiza Stratfor.

Numai la “Jocuri de Putere”, împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 24.00, la Realitatea TV!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax