Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Cum se vede România de azi din mijlocul mediului de afaceri

Publicat

r b

rares bogdan Miercuri seara, de la ora 21.00, pe Realitatea TV la „Jocuri de Putere” veţi afla cum se vede România de azi din mijlocul mediului de afaceri. Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban spune cât de pregătiţi sunt oamenii de afaceri pentru noua criză anunţată de analiştii economici. Ce ne aşteaptă și cum putem evita o nouă prăbuşire?

Ora 22.15 – crimă în penitenciare. Dezvăluiri din statul care îşi ucide cetăţenii. Ce au constatat experţii ONU în închisorile din România.

Ora 23.15 – 00.30 Lucian Orășel, personalitate marcantă a exilului românesc, despre alegerile din SUA şi România, după 26 de ani. De ce nu evoluează România? Cum a ajuns Trump să reprezinte anti-sistemul?

Bernd Fabritius, românul din Bundestag, în direct de la Roma, despre şansa istorică a României în cel mai delicat context geopolitic de după terminarea războiului rece. Cum facem din cultură nișa care ne va reda demnitatea?

Totul astă-seară într-o emisiune marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax