Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Cum vor pierde actualele partide alegerile din 2016 şi de ce nu a fost detensionat conflicul ruso-turc

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte „Jocuri de Putere” pentru a descoperi de ce riscă atât PSD, cât şi PNL să fie măturate de pe scena politică dacă nu se reformează din temelii.

Rareş Bogdan şi Iosif Boda analizează scenariul unei mutaţii posibile în comportamentul de vot al românilor, ale cărei semnale s-au văzut cu ocazia protestelor de stradă şi a instalării Guvernului „Cioloş”.

PSD şi PNL în faţa examenului de capacitate. Cine, ce presiuni face asupra premierului?

Iar de la ora 22.00, Mircea Geoană şi Dumitru Borţun îţi spun de ce nu a reuşit întâlnirea de urgenţă a Consiliului NATO să detensioneze conflictul dintre Rusia şi Turcia. Ce va face Vladimir Putin pentru a-şi păstra aderenţa internă? Până unde vor merge aliaţii turcilor pentru a-l convinge să renunţe la acţiuni provocatoare? Ce se ascunde în spatele războiului nervilor? Ce eficacitate are războiul mediatic?

Nu rata de la ora 23.00 reîntâlnirea cu Marian Munteanu, care va vorbi despre identitatea românească şi un program de reformă morală a societăţii româneşti. Mai poate fi schimbat comportamentul social al actualelor partide? Cine trebuie să fie actorii schimbării? Ce riscă România dacă nu reuşeşte să-şi revoluţioneze moravurile? Care sunt plusurile, dar şi minusurile românilor?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV si Realitatea FM de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax