Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Efectul “Niţu” asupra primarilor şi totul despre alegerile din SUA

Publicat

rares bogdan În această seară, Rareş Bogdan te aşteaptă la „Jocuri de Putere” cu o analiză la sânge a efectului „Niţu” asupra alegerilor locale, repetiţia generală a parlamentarelor.

Va fi blat PNL-PSD? Cât de puternică mai este legătura Iohannis-PNL?

Cât de justificabil, pentru cetăţeni, este refuzul lui Cioloş de a da satisfactie liberalilor prin a reglementa de urgenţă ca localele să aibă loc în două tururi?

Cum va juca Băsescu dupa ghiuleaua Adrianei Săftoiu?

Iar de la ora 22.00, afli totul despre cele mai urmărite alegeri din întreaga lume. SUA – candidaţii pe ultima turnantă înaintea nominalizării din iulie, când se vor cunoaşte finaliştii.

Ce sanse are Trump? Va fi bătut de un neurochirurg? De ce a avut frisoane Hillary în New Hampshire? Fostul sef al Comunicării Partidului Democrat şi cel mai apropiat colaborator al regretatului Ted Kennedy, în direct, la „Jocuri de Putere”.

De ce sunt importante alegerile din SUA pentru România şi Europa? Ce s-ar putea schimba în politica mondială?

De la ora 23.00, un rabin la „Jocuri de Putere”. Românii şi antisemitismul – Legea antilegionari – Controversele din jurul Institutului „Elie Wiesel”. Nu-l rata!

Numai astă seară la „Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax