Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Personajul-cheie din scandalul „Kovesi-Ghiță” – avocatul Gheorghiță Mateuț face dezvăluiri

Publicat

rares-bogdan Miercuri seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan, pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi la dezbateri despre cele mai importante subiecte ale momentului.

De la ora 21.00, personajul-cheie din scandalul „Kovesi-Ghiță” – avocatul Gheorghiță Mateuț spune ce ştie despre avionul privat cu care a venit Sebi Ghiță la Cluj-Napoca pentru semnătura sa și anunță o informație bombă.

Ora 21.30: Meteorologii despre controversa cea mai friguroasă/călduroasă iarnă din ultimii 130 de ani. Cum va fi vremea în următoarele 6 săptămâni

Ora 22.00: Primul membru al Guvernului care demisionează ca să candideze – Manuel Costescu, fost secretar de stat responsabil cu investițiile străine, despre stadiul acestora în România. De la multinațională, în Guvern, apoi vorbind pentru Diaspora. Un tânăr întors acasă.

Ora 22.30: De la ursul păcalit de vulpe la ursul împuscat de om. Când brutele ucid cu sânge rece. Prezentat drept animal periculos, ursulețul căuta de mâncare. Al treilea animal salbatic liber prin Sibiu în ultimii 5 ani care ests împușcat, nu tranchilizat. Şeful Poliției: Nu există proceduri pentru asemenea situații! Să vă facă DNA și proceduri?

Ora 23.30: Pentru cine era „Bechtel” o afacere. Cine e firma de avocatură care cunoaşte adevărul despre negocierea, suspendarea, prelungirea şi anexele contractului. Cum s-a scumpit autostradă de la 2.2 miliarde de euro de peste 5 ori.

Ora 00.00: Document senzațional din laboratoarele Securității, care rescrie anul 1990!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax