Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Predoiu despre pașii preluării Guvernului și indiciile care duc spre Iliescu în dosarul Mineriadei

Publicat

rares bogdan În această seară, la „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan îl întreabă pe prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu dacă mai vor liberalii să preia puterea de la PSD. Și dacă da, cum? Vei afla de la tânărul nominalizat premier de către Klaus Iohannis care sunt cauzele reale ale eșuării moțiunilor de cenzură depuse de PNL anul acesta. Dar și care sunt pașii formării unei noi majorități, cât de încrezător este că social-democrații se vor întări sub Dragnea, nu vor fi mai impotenți politic, precum și care sunt principalele trei urgențe ale programului economic al liberalilor.

Iar de la ora 22.00 liderul studenților din Piața Universității în 1990, Marian Munteanu, alături de procurorul militar Dan Voinea îți spun de ce este importantă pentru România redeschiderea dosarului celei mai sângeroase Mineriade.

Care sunt indiciile care duc spre Ion Iliescu? Cine sunt ceilalți vinovați? Ce știa Virgil Măgureanu și nu a spus încă? Cât a fost ordin și cât a fost exces de zel în omorârea Auricăi Crăiniceanu și a lui Andrei Frumușanu? Câți dintre tinerii născuți acum 25 de ani știu cine au fost? Mai sunt interesați românii de aflarea adevarului sau reforma morală mai așteaptă 25 de ani?

Răspunsurile astă-seară pe Realitatea TV și Realitatea FM de la Rareș Bogdan și invitații săi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax