Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Seniorul Mircea Ionescu Quintus este invitatul lui Rareş Bogdan

Publicat

rares bogdan Seniorul MIRCEA IONESCU QUINTUS este invitatul serii la Jocuri de Putere. Nu rataţi în această seară, de la ora 21.00, o voce care merită ascultată, un dialog fără ocolişuri dintre Rareş Bogdan şi președintele onorific al PNL. Omul care se confundă cu istoria PNL ne invită la un recurs la memorie şi ne sfătuieşte să iertăm, dar să nu uităm.

Cum a supravieţuit celor cinci decenii negre din istoria României, ce diferenţă este între clasa politică interbelică şi cea de astăzi, ce sfaturi are pentru liderii PNL, ce şanse au Ponta şi Dragnea să câştige Primăria Bucureşti, dar şi cine poate opri hegemonia socialiştilor? Cum l-a cunoscut pe Victor Ponta şi cine sunt artizanii aducerii lui Klaus Iohannis de la Sibiu la Cotroceni, în prim-planul politicii, care sunt soluţiile pentru cea mai gravă criză europeană şi cum pot fi oprite valurile de refugiaţi care se revarsă peste graniţele Europei aflaţi în această seară, într-un interviu-eveniment realizat de Rareş Bogdan cu seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

Iar de la ora 22:30 Rareş Bogdan analizează, alături de cei mai bun comentatori şi jurnalişti, discursul lui Klaus Iohannis ţinut astăzi în faţa Parlamentului. Ce au înţeles politicienii din “stop şi de la capăt”, care este viziunea preşedintelui despre educaţie, justiţie, migraţie şi politica externă a României, ce se va întâmpla cu votul prin corespondenţă, cerut de Diasporă? Răspundem la toate întrebările, dar nu uităm nici de cele mai “grele” dosare ale momentului. În această seară dezvăluim informaţii incendiare din dosarul ANRP şi continuăm investigaţia în inima mafiei din Primăria Bucureşti, locul de unde a plecat capul si au ramas „locotenentii sistemului”.

Nu rataţi în această seară o nouă ediţie „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 00.30 doar la Realitatea TV si Realitatea FM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax