Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Vasile Blaga, despre criza de credibilitate a clasei politice

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, copreşedintele PNL Vasile Blaga vine la „Jocuri de Putere” pentru a-l convinge pe Rareş Bogdan, şi prin el pe telespectatori, că reforma politică nu este imposibilă, în ciuda evidenţei. De ce vor 51% dintre români alte partide politice dacă PNL şi PSD au anunţat că au intrat în zodia moralităţii?

De asemenea, vei afla de la seniorul Mircea Ionescu-Quintus de ce pretind peste 70% dintre români că partidele reprezintă interesele liderilor lor, nu pe cele ale oamenilor.

Iar de la ora 22.30, telespectatorii vorbesc la Realitatea. Vei auzi de la românii cu care Rareş Bogdan va intra în direct cum privesc ultimele isprăvi ale parlamentarilor – mărirea pensiilor proprii şi alor 20.000 de foşti primari, viceprimari şi şefi şi adjuncţi de judeţe, dar şi interzicerea transhumanţei, obiceiul care a contribuit la unitatea de limbă şi tradiţii a poporului.

Totul astă-seara la „Jocuri de Purere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax