Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri la Putere”: Vin imigranţii! Ce va face România cu primul val. Ungaria, încă un gard spre Bucureşti

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, Rareș Bogdan și invitații săi, Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Iulian Fota, Mihai Rusu (Munchen) și Iulian Chifu îți aduc ultimele informații despre refugiații alocați de binomul Merkel-Hollande României și cum se vor integra aceștia în cultura mioritică. Are de ce să-și protejeze Bucureștiul cetățenii? Există vreun pericol? Exagerează sau nu Ungaria când anunță construirea a încă unui gard anti-imigranți, orientat spre București?

Știe cineva care este adevărul și câți răufăcători, teroriști ISIS sau tâlhari de rând, se află printre refugiații din Orient? AVEM SAU NU DE CE SA NE TEMEM?

Iar de la ora 22.30, la „Jocuri de Putere” continuă prezentarea argumentelor pentru organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin. De ce este obligatorie salvarea democrației prin renunțarea la moravurile a 26 de ani de înțelegeri politice pe sub masa și blaturi? Când ne vor conduce aleși cărora chiar le pasă de noi?

Legea pensiilor speciale ale aleșilor locali NECONSTITUȚIONALĂ ne anunță CCR!
CONTINUA SAU NU GUVERNAREA PSD? ÎN ILEGALITATE SAU PE FAȚă?

Răspunsurile în această seara la „Jocuri de Putere”, alături de Rareș Bogdan și invitații săi, pe Realitatea TV și Realitatea FM de la 21.00 la 00.30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax