Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Secretar de stat în Ministerul Economiei, în vizită la Fabrica de Arme şi UM Cugir. Soluţii de eficientizare a activităţii

Publicat

UM CugirInstituţia Prefectului Alba anunţă că miercuri, 17 septembrie, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Cătălin Olteanu va fi prezent în judeţul Alba. Va vizita la Cugir cele două fabrici, pentru a găsi soliţii de eficientizare a activităţii acestora.

„Pe agenda secretarului de stat figurează o vizită întreprinsă alături de prefectul Gheorghe Feneşer la Uzina Mecanică Cugir şi Fabrica de Arme din localitate. Cu acest prilej vor avea loc discuţii cu conducerile celor două întreprinderi, precum şi cu angajaţii acestora.

Discuţiile vor viza problemele cu care se confrunta unităţile respective, precum şi identificarea unor soluţii de dezvoltare şi eficientizare a activităţii acestora.”, transmit reprezentanţii Prefecturii Alba.

La situaţia fabricii de arme din Cugir s-a referit şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, aflat luni în vizită la Alba iulia: „Cei de la Cugir, pe baza suplimentărilor rectificare bugetare, au primit comenzi vizavi de necesarul pe care Armata Română îl are şi au şi capacitatea cei de la Cugir să-l facă. De contracte nu mă ocup eu, şi Armata are foarte multe contracte. Există un departament de înzestrare şi modernizare a Armatei care se ocupă de contracte. Oricum, din cele 400 de milioane pe care i-am primit la rectificare, toţi banii s-au dus către industria românească de armament”, a declarat Duşa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax