Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Premii pentru elevii olimpici, delegaţie în Ungaria şi gup de iniţiativă comunitară

Publicat


Consilierii locali din Aiud s-au întâlnit miercuri, 28 mai, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 24 de proiecte pe ordinea de zi. Au avut de aprobat acordarea de premii elevilor olimpici, delegaţie la Soltvadkert, în Ungaria, a primăriei, titlul de cetăţean de onoare pentru Krecsak Szollosi Adalbert (post mortem) şi Fari Palko Ilona, înfiinţarea Grupului de Iniţiativă Comunitară Aiud şi rectificări bugetare.

UPDATE: Proiectele pentru premierea olimpicilor a fost amânat pentru o altă şedinţă, pentru completări şi clarificări în documentaţie. Proiectul privind prelungirea contractului de închiriere a unui spaţiu la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” a fost respins la vot, iar cel referitor la licitaţie publică deschisă pentru un spaţiu în zona fostului cinematograf „Progresul” a fost retras de pe ordinea de zi.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local pe anul 2014.

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud pe anul 2104 (din bugetul aprobat la începutul anului de 35.000 de lei pentru deplasări în străinătate a Ansamblului Folcloric „Doina Aiudului, se reduce la 15.000 de lei şi restul se direcţionează către achiziţia de costume populare din zona Moldova şi de „căluş oltenesc”)

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Aiud pe anul 2014.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al exerciţiului bugetar pe anul 2013 al Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al exerciţiului bugetar pe anul 2013 al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Spitalului Municipal Aiud la 31.12.2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al exerciţiului bugetar pe anul 2013 al Municipiului Aiud.

8. Proiect de hotărâre privind aprobare PUZ – „Extindere hală producţie” SC Tecno Shies Aiud, str. Tudor Vladimirescu, nr. 47.

9. Proiect de hotărâre privind întăbularea dreptului de proprietate privată a municipiului Aiud, asupra imobilului înscris în CF 1333 – Măgina, nr. top 32 şi 33, în suprafaţă de 720 mp, situat administrativ în municipiul Aiud, localitatea Măgina, str. Simion Prodan Probu, nr. 7, judeţul Alba.

10. Proiect de hotărâre privind înscrierea dreptului de proprietate privată a municipiului Aiud, asupra cotei de ½ din imobilul teren înscris în CF 74905 Aiud, nr. cad. 74905 şi din CF 74906 Aiud, sub nr. cad 74906, poprietatea tabulară a statului român, imobil situat administrativ în Aiud, strada Morii nr. 5, judeţul Alba.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea autorizaţiilor de taxi atribuite transportatorilor autorizaţi SC Premium Savu SRL şi SC Speed Fan SRL.

12. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului de evaluare şi aprobarea vânzării prin licitaţie publică a imobilelor terenuri înscrise în CF 84107 Aiud, cu nr. top cad 84107 în suprafaţă de 355 mp, situat administrativ în Aiud, strada 1 Decembrie 1918, nr. 7B, judeţul Alba şi CF nr. 84108 Aiud, nr top cad 84108 cu suprafaţa de 182 mp, situat administrativ în Aiud, strada 1 Decembrie 1918, nr. 7A, judeţul Alba, proprietar municipiul Aiud, domeniul privat, în cotă de 1/1 parte.

13. Proiect de hotărâre privind înscrierea dreptului de proprietate privată a municipiului Aiud asupra imobilului teren înscris în CF nr. 86290 Aiud cu nr top/cad 86290 în suprafaţă de 1.227 mp, însuşirea raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a preţului, a imobilului teren situat administrativ în Aiud, strada Tudor Vladimirescu nr. 94D.

14. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului la Contractul de închiriere nr. 696/29.12.2006, aprobat prin HCL, nr. 296/21.12.2006, între Kovats Krisztian în calitate de locator şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud în calitate de locatar, având ca obiect închirierea terenului aferent vestiarului Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”, în suprafaţă de 140 mp, înscris în CJ nr. 9417 Aiud, nr. top 948/2/2.

15. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unui teren, conform art. 36 din Legea fondului funciar nr 18/1991, republicată, cu modificările şi completările anterioare.

16. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractelor de închieriere asupra terenurilor aferente imobilelor construcţii din corpul B al Pieţei Agroalimentare Dr. Constantin Hagea Aiud.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni locale pentru perioada 2014-2020 privind îmbunătăţirea situaţiei romilor şi Înfiinţarea Grupului de Iniţiativă Comunitară a Municipiului Aiud.

18. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Aiud a doamnei Fari Palko Ilona (profesor, educator, coordonator al Serviciului de Ajutor Maltez, al Diacezanei Alba; titulară a Ordinului Suveran Militar de Malta)

19. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Aiud – post-mortem domnului Krecsak Szollosi Adalbert, pentru serviciile în folosul comunităţii aiudene

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării unei delegaţii din partea municipiului Aiud în oraşul partener Soltvadkert în perioada 4-7 iulie 2014 (la Festivalul Vinului, în Ungaria, participă oficialităţi locale şi vinificatori: primarul Horaţiu Josan, consilierul primarului Kerekes Gheorghe Levente, trei funcţionari publici şi 9 consilieri locali, precum şi 9 vinificatori)

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării sumelor constituite în fondul de conservare şi regenerare a pădurilor în anul 2014 (22.135 lei pentru plantare puieţi şi întreţinere copaci plantaţi zona Bichiş)

22. Proiect de hotărâre privind încheierea prin licitaţie publică deschisă a unei parcele de teren cu suprafaţă de 125 mp din domeniul public pe strada Iuliu Maniu în zona fostului cinematograf „Progresul” (stand covrigărie)

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor elevilor olimpici care au obţinut rezultate de excepţie.

24. Proiect de hotărâre privind acordarea de premii elevilor olimpici care au obţinut rezultate de excepţie.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până DUMINICĂ. Vin ploi și ninsori. Prognoza meteo de weekend, 13-15 decembrie

Publicat

sereanu

Vremea se încălzește ușor la finalul acestei săptămâni în județul Alba. Temperaturile maxime vor fi de 8-9 grade Celsius, însă sunt anunțate și câteva ploi  la șes și ninsori la munte. Se mai înseninează, duminică. La munte, temperaturile maxime vor fi de 4 grade la Oașa și 5 grade la Arieșeni. Vă prezentăm condiții meteo […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Florea Grup se extinde la nivel naţional printr-o investiţie de 10 milioane de euro. În 2020 va inaugura a doua fabrică

Publicat

Compania Florea Grup a demarat anul acesta lucrările la fabrica din Strejnicu, jud. Prahova. După ce în vara anului 2017, s-a lansat brandul Florea Pavaje, prin inaugurarea celei mai moderne fabrici de prefabricate din Transilvania, compania albaiuliană își va extinde activitatea și în zona de sud a țării, devenind astfel un jucător important la nivel […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cresc TARIFELE pentru ridicarea gunoiului la Alba Iulia. Cât va costa acest serviciu, de la 1 ianuarie 2020

Publicat

pubele polaris

Începutul anului 2020 va veni cu noi scumpiri la Alba Iulia. Dacă săptămâna trecută primăria anunța că, deocamdată, nu se majorează tarifele pentru ridicarea gunoiului din oraș, acum se propune creșterea acestora din 1 ianuarie. Motivul invocat este majorarea taxei pe economia circulară, de anul viitor, care va fi de 80 de lei/tonă. Proiectul intră […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Parcare de 3 MILIOANE de EURO, în locul blocului ”Turturica” din Alba Iulia. Parc și teren de sport, pe acoperiș

Publicat

Demolarea Blocului G2 ”Turturica” și construirea parcării pe trei niveluri în locul lui, la Alba Iulia, va costa circa 3 milioane de euro. Cel puțin acestea sunt estimările la faza studiului de fezabilitate. Clădirea nouă va avea parter și două etaje, cu 144 locuri de parcare interioare și alte 27 la exteriorul ei. Se va […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate