Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Spaţii de joacă pentru copii şi rectificări de buget. Alte proiecte pe ordinea de zi

Publicat

primaria aiudConsilierii locali din Aiud se reunesc miercuri, 24 iunie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 18 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat documentaţii privind rectificări de buget, decontarea cheltuielilor cu naveta profesorilor, acte pentru întabularea căminelor culturale din Ciumbrud şi Păgida şi a creşei din Aiud, precum şi stabilirea amplasamentelor pentru spaţii de joacă pentru copii în municipiu, pe străzile Mărăşeşti şi Axente Sever. De asemenea, se solicită aprobarea comisiei de marcare şi inscripţionare a monumentelor istorice în una sau mai multe limbi minoritare.

Proiectul ordinii de zi:

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2015 al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Municipiului Aiud pe anul 2015.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea decontării cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice şi didactice auxiliare din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza municipiului Aiud pentru perioada ianuarie – aprilie 2015 (26.575 lei, cadre didactice de la opt instituţii de învăţământ)

4.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației de identificare, modificarea suprafeței, înscrierea construcției și întabularea în domeniul public al Municipiului Aiud a imobilului Cămin Cultural Ciumbrud.

5.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației de identificare, parcelare, înscrierea construcției și întabularea imobilului Cămin Cultural Păgida.

6.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice de identificare, modificare suprafață și apartamentarea imobilului situat administrativ în Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 13.

7.Proiect de hotărâre privind însușirea „documentației de identificare, modificarea suprafeței, alipirea și întabularea” și înscrierea în domeniul public al Municipiului Aiud a imobilului situat administrativ în Aiud, str. Unirii, nr. 10A -” Creșă”.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea alipirii imobilelor înscrise în CF nr. 76173 Aiud , nr. top. 1689/3/8/1/2/1, nr. cad. 382/2/2 și CF nr. 75158 Aiud, nr. top. 1689/3/8/1/4/2, nr. cad. 382/4/2 reprezentând teren situat în Municipiul Aiud, str. Hotar.

9.Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită a unor spații situate în Municipiul Aiud, Str. Tribun Tudoran nr. 5, în favoarea Asociației Naționale a Surzilor din România, Filiala Aiud, în scopul desfășurării de activități social – culturale.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasamentelor destinate amenajării spaţiilor de joacă pentru copii, în Municipiul Aiud, pe str. Mărăşeşti şi str. Axente Sever.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării cu titlu gratuit a unei cantităţi de 10 mc material lemnos pentru construcţii către Parohia Ortodoxă Română Gâmbaş-Păgida.

12.Proiect de hotărâre privind încheierea unui Acord de Cooperare între Municipiul Aiud şi furnizorul acreditat Asociaţia „Casa Nădejdii” Aiud.

13.Proiect de hotărâre privind retragerea autorizaţiilor taxi de la SC Lexus Ro SRL, aprobate prin HCL nr.34/2009.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de marcare şi inscripţionare a monumentelor istorice în una sau mai multe limbi minoritare.

15.Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 53 din 28 martie 2014, pentru stabilirea componenţei comisiei de evaluare pentru achiziţiile publice „Dotări” şi “Echipamente IT”, aferente obiectivului „Reabilitarea structurală şi reparaţii capitale la Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” – AB-II-m-A-00171-din Aiud, judeţul Alba”.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcţii pentru Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud începând cu data de 1 iulie 2015.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud, începând cu data de 01.07.2015.

18.Proiect de hotărâre privind alocarea cu titlul gratuit a unei cantități de 50 mc material lemnos Bisericii Creștine Baptiste „Speranța” în vederea construirii unui locaș de cult.

Informări:

1.Cererea d-nei Maria Grapini – europarlamentar, înregistrată sub. nr. 8745 din 08.06.2015 prin care solicită un spațiu în vederea deschiderii unui cabinet de europarlamentar în municipiul Aiud.

2.Cererea d-nei Sîrbu Ruxanda Daniela înregistrată sub. nr. 8349/28.05.2015 prin care anunță schimbarea domiciliului și implicit încetarea activității în calitatea de delegat sătesc al localității Gîrbova de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax